Medisch centrum Stadswal te Huissen voorzien van nieuwste AED

Optimaal Fysiotraining Huissen, praktijk voor de Fysiotherapie Broersen en Van Oeyen en kinderfysiopunt de Wingerd in Huissen bundelen hun krachten in het nieuwe medisch centrum, MC Stadswal, aan de van Voorststraat 1 te Huissen.
Op 22 augustus hebben zij zich gevestigd op de benedenverdieping van dit centrum.
De fysiotherapiepraktijk Broersen en Van Oeyen
 aan de Lemoen 14a te Huissen blijft gewoon bestaan.

Bij een nieuwe vestiging hoort een nieuwe AED, zo waren deze praktijken van mening. Al vele jaren worden de medewerkers van deze praktijken door stichting Kloppend Hart voor Lingewaard en Overbetuwe bijgeschoold in de reanimatie en het gebruik van de AED. Deze stichting is onlangs in het nieuws geweest met de oplossing voor niet werkende AED’s. Een nieuwe AED voorzien van WiFi werd geïntroduceerd. Hierdoor is het mogelijk via een app de werking van de AED te controleren op afstand. Dit is de eerste praktijk in Huissen met de nieuwste AED, de AED 3 van Zoll. De AED is aanwezig binnen in de praktijk.