Voor een hartveilige omgeving is het onder andere belangrijk dat voldoende vrijwilligers kunnen reanimeren en de reanimatievaardigheden regelmatig oefenen. Dankzij de deelnemende EHBO-verenigingen in Lingewaard en Overbetuwe is dit mogelijk. Onderstaande cursussen worden door de verenigingen op vaste locaties gegeven.

Om aan te melden voor een beginners- of opfriscursus, klikt u op het plaatje bij de cursus naar keuze. Hier vindt u meer informatie over deze specifieke opleiding. Selecteer de cursus en druk op ‘koop’. De cursus wordt hiermee toegevoegd aan uw winkelwagen (rechtsboven). Als u hierop klikt, komt u in het betaalmenu waar u via iDeal kunt betalen. Vul vervolgens de gevraagde informatie in om uw aanmelding compleet te maken.

Na het afronden krijgt u twee e-mails: de bevestiging van uw aanmelding (inclusief een link naar het document met nogmaals de cursusinformatie) en uw betaalbewijs. Vergeet deze niet te downloaden. Mogelijk vergoedt uw zorgverzekeraar de cursus.

Geen e-mails ontvangen? Controleer dan uw spam. Vragen? Ga naar veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail aan: cursussen@kloppendhartvoorlingewaard.nl.

Let op: in tegenstelling tot het bericht in de papieren versie van de Gelderlander van 4 januari 2023 zijn de cursussen niet gratis: de stichting vergoedt dit helaas niet. De cursusgelden gaan volledig naar de EHBO-verenigingen, die de cursussen verzorgen. De cursusprijs wordt zo laag mogelijk gehouden: je betaalt alleen de onkosten die een EHBO-vereniging maakt (denk aan zaalhuur, inhuren instructeur etc.). Als pure vrijwilligersorganisatie hebben we helaas het geld niet om de cursussen te vergoeden, omdat we voor het voortbestaan volledig afhankelijk zijn van donaties en giften. 

Op alle door de stichting gecoördineerde of georganiseerde cursussen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing (Algemene voorwaarden). Deze kunt u ook raadplegen en opslaan tijdens het bestelproces. Ons privacybeleid vindt u hier.