Om aan te melden voor een beginners- of opfriscursus, klikt u op het plaatje bij de cursus naar keuze. Hier vindt u meer informatie over deze specifieke opleiding. Selecteer de cursus en druk op ‘koop’. De cursus wordt hiermee toegevoegd aan uw winkelwagen (rechtsboven). Als u hierop klikt, komt u in het betaalmenu waar u via iDeal kunt betalen. Vul vervolgens de gevraagde informatie in om uw aanmelding compleet te maken.

Na het afronden krijgt u twee e-mails: de bevestiging van uw aanmelding (inclusief een link naar het document met nogmaals de cursusinformatie) en uw betaalbewijs. Mogelijk vergoedt uw zorgverzekeraar de cursus. 

Geen e-mails ontvangen? Controleer dan uw spam. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u een e-mail sturen aan: cursussen@kloppendhartvoorlingewaard.nl

Let op: extra reanimatiecursussen in juli. Schrijf je snel in, want vol = vol.

 


Let op:
 in het kader van COVID-19 zal er voorafgaand aan het binnentreden van het leslokaal een gezondheidscheck plaatsvinden door het stellen van een aantal vragen samengesteld door het RIVM (vragen). Indien u één of meerdere vragen met “ja” beantwoordt, verzoeken wij u dringend niet te komen of direct naar huis te gaan.

Op alle door de stichting georganiseerde cursussen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing (Algemene voorwaarden). Deze kunt u ook raadplegen en opslaan tijdens het bestelproces. Ons privacybeleid vindt u hier.