Nazorg Stichting Kloppend Hart

Reanimeren is een zeer indrukwekkende en emotionele ervaring. Het is daarom belangrijk dat je als burgerhulpverlener achteraf je verhaal kunt doen. De stichting vindt het daarom belangrijk dat je als een burgerhulpverlener jouw verhaal kunt doen indien je betrokken bent geweest bij een reanimatie. Heb je behoefte om met ons te praten over jouw ervaringen? Neem dan contact met ons op! 

Stuur een email naar:
info@kloppendhartvoorlingewaard.nl of
info@kloppendhartvooroverbetuwe.nl

Indien je telefonisch contact op prijs stelt, vergeet dan niet het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent in de mail te vermelden. 

Nadat wij je mail hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Betrokken bij een reanimatie? Lucht je hart!

Waar kan ik nog meer terecht voor nazorg?

Is er bij jou in de buurt niet de mogelijkheid om met iemand te praten en heb je toch behoefte je verhaal te vertellen, dan kun je dit aangeven door het evaluatieformulier dat je na een oproep ontvangt, in te vullen. Log in op je HartslagNu account en ga naar 'Noodoproepen'. Klik op de betreffende oproep en ga naar 'Evaluatie'. Hier kun je een vragenformulier invullen en aanvinken of je behoefte hebt aan een evaluatie- of nazorggesprek. Vervolgens zal HartslagNu telefonisch contact met je opnemen.

Voor verdere ondersteuning en advies kun je terecht bij

  •   Andere (burgerhulpverleners) die betrokken zijn geweest bij de reanimatie. Dit is voor veel mensen een goede manier om de gebeurtenis te verwerken.
  •   De reanimatie-instructeurs die in jouw Reanimatie Oproep Netwerk betrokken zijn bij het geven van reanimatie- en AED onderwijs.
  •   Een voorlichter van de Infolijn Hart en Vaten van de Nederlandse Hartstichting. Telefoonnummer 0900-3000 300 (€0,05 per minuut) bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 13.00 uur of via de chat op de website van 08.30 - 16.30u.
  •   Jouw huisarts. Hij kan zelf ondersteuning bieden en wanneer nodig doorverwijzen naar professionele hulp.
  •   Stichting MIND Korrelatie via 0900 - 1450 (€ 0,15 per minuut), bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 18.00 uur of via de mail, chat of whatsapp. Zie voor meer informatie: https://mindkorrelatie.nl/
  • Luisterlijn via 0900 - 0767 (normaal tarief), bereikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

Bron: https://www.hartstichting.nl/