Nazorg Stichting Kloppend Hart

Reanimeren is een zeer indrukwekkende en emotionele ervaring. Het is daarom belangrijk dat je als burgerhulpverlener achteraf je verhaal kunt doen. De Stichting vindt het daarom belangrijk dat je als een burgerhulpverlener jouw verhaal kunt doen indien je betrokken bent geweest bij een reanimatie. Heb je behoefte om met ons te praten over jouw ervaringen? Neem dan contact met ons op! 

Stuur een email naar:
nazorg@kloppendhartvoorlingewaard.nl of
nazorg@kloppendhartvooroverbetuwe.nl

Indien je telefonisch contact op prijs stelt, vergeet dan niet het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent in de mail te vermelden. 

Nadat wij je mail hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Betrokken bij een reanimatie? Lucht je hart!

Waar kan ik nog meer terecht voor nazorg?

Is er bij jou in de buurt niet de mogelijkheid om met iemand te praten en heb je toch behoefte je verhaal te vertellen, dan kun je dit aangeven door het evaluatieformulier dat je na een oproep ontvangt, in te vullen. Log in op je HartslagNu account en ga naar 'Noodoproepen'. Klik op de betreffende oproep en ga naar 'Evaluatie'. Hier kun je een vragenformulier invullen en aanvinken of je behoefte hebt aan een evaluatie- of nazorggesprek. Vervolgens zal HartslagNu telefonisch contact met je opnemen.

Voor verdere ondersteuning en advies kun je terecht bij

  Andere (burgerhulpverleners) die betrokken zijn geweest bij de reanimatie.       Dit is voor veel mensen een goede manier om de gebeurtenis te verwerken.

  De reanimatie-instructeurs die in jouw Reanimatie Oproep Netwerk                   betrokken zijn bij het geven van reanimatie- en AED onderwijs.

  Een voorlichter van de Informatielijn van de Nederlandse Hartstichting.             Telefoonnummer 0900-3000 300 (lokaal tarief) bereikbaar van maandag
     tot en met vrijdag van 09.00 - 13.00 uur.

  Sensoor, http://www.federatie.sensoor.nl/ of telefonisch: 0900-0767.               Zij zijn dag en nacht bereikbaar voor jouw verhaal.

  Jouw huisarts. Hij kan zelf ondersteuning bieden en wanneer nodig                 doorverwijzen naar professionele hulp.

  Stichting Korrelatie via 0900 - 1450 (€ 0,30 per minuut), bereikbaar                 van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 18.00 uur

Bron: http://www.hartslagnu.nl